Már az 5. hetemnél járok a reg-enor kúrán, de a kávé még mindig ajaj nehéz meginni tej vagy tejhab nélkül (hadd ne mondjam, hogy most sikerült jó árban hozzájutnom egy szuper kis tejhabosítóhoz, hogy most hogy esz a fene....)
Szóval egy kedves ismerösöm (Pozsonyi Edit) hívta fel erre a lehetöségre a figyelmemet, amit nagyon köszönök!
Szóval, kávé tej nélkül és még is finom
-1 tojást moss meg alaposan, mjad válassz ketté, a fehérjét ha van idöd és kedved verd fel
egy csipet sóval habbá.
- a sárgáját keverd habosra valamilyen cukorpótlóval (én most éppen erythrit-et használok)
az eredeti recept nyírfacukrot ajánl.
- Erre öntsd vagy enged rá a lefött kávédat a tetejére teheted a felvert tojásfehérjét.
Tudom elsöre meglepö recept, de ma kóstoltam, és nyugodt szívvel ajánlom.
Egyetlen hátulütöje, hogy a tojás nyers, szóval a szalmonella veszély fennáll, ennek elkerülése érdekében fontos, hogy alaposan mossuk meg a tojást
Forrás:http://paleovital.hu/?p=80
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése