tag:blogger.com,1999:blog-1680408740242725682.post2251532175188394201..comments2023-06-10T13:14:57.996+02:00Comments on Katica konyhája: Egyszerü pirított burgonya Katica Konyhájahttp://www.blogger.com/profile/03299605489164628469noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-1680408740242725682.post-10296171478721356022023-03-05T18:15:11.258+01:002023-03-05T18:15:11.258+01:00Hát szerintem ez a sültkrumpli (sült burgonya). A ...Hát szerintem ez a sültkrumpli (sült burgonya). A pirított burgonya pedig főtt krumpliból készül, és sokkal kevesebb zsiradék (olaj, zsír) kell hozzá. A sült krumpli lehet persze hasábburgonya, ha úgy vágjuk fel a krumplit.<br />Harmadik dolog a fagyasztott (valószínűleg elősütött) krumpliból készült "hasábburgonya" vagy "steak burgonya", amit már a kevésbé igényes vendéglátóhelyek is preferálnak, az egyszerűség miatt. (Az eredmény ekkor már kevésbé számít.)Gáborhttps://www.blogger.com/profile/01113823470994760149noreply@blogger.com